Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dubbel feest voor Jelma de Jonge

Geplaatst op: 3 september 2017

Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) heeft haar jubileum uitbundig gevierd met de leden. Zaterdag werd gestart met het 45e zwemseizoen. Op deze speciale dag bij zwembad De Kragge werd ook jubilaris Jelma de Jonge in het zonnetje gezet, zij is 25 jaar lid van de Sluziger zwemvereniging.

Tijdens de speciale jubileum dag werd een 8-kamp gehouden. Gedurende het middagprogramma streden de groepen om de prijzen, afkomstig van de plaatselijke ijssalon. De leden mochten onder meer bungee-zwemmen, een stormbaan betreden en kruiwagen-racen. Jong en oud genoot van de spellen die zowel in het bad, als buiten werden gehouden.

Naast jubilaris Jelma de Jonge werd ook Gertrude Corporaal in het zonnetje gezet. Corporaal was onder meer actief als trainster binnen de vereniging. Voorzitter Bert van der Linden sprak een woord van dank uit namens de vereniging en dankte Corporaal voor haar inzet van de afgelopen 20 jaar.

De dag werd afgesloten met een grote barbecue waar een kleine 100 leden en vrijwilligers de jubileum dag in gezelligheid afsloten. Vorig seizoen werd het competitieteam van ZvZ eerste in de regionale eerste klasse. Dit betekent dat de zwemmers binnenkort aan de start verschijnen bij de landelijke C-klasse. Meer: www.zvzwartsluis.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500