Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stuivenbergstraat elf dagen ‘dicht’

Geplaatst op: 5 september 2017

De Stuivenbergstraat is vanaf 18 september afgesloten. Dat blijkt uit borden die de gemeente dinsdag heeft geplaatst. De stremming duurt volgens de borden tien dagen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Stuivenbergstraat elf dagen ‘dicht’

  1. Ik lees net op Breman .net wat meer info ,maar wat mij zeer verbaast is dat het kruispunt Trompstraat -Tureluur gewoon open blijft .Gemeente is hier wel goed over na gedacht ,ik denk het namelijk niet.Word de Trompstraat in deze tien dagen vogelvrij gebied ?Al het verkeer uit de Vogelbuurd gaat straks tien dagen door de Trompstraat en weer terug levensgevaarlijk ,nu is het al super gevaarlijk op dat kruispunt met het uitgaan van de twee scholen ,maar wat moet dat straks worden in onze kinderrijke straat ?Op dit moment word er al enorm hard gereden in de Trompstraat ,ik vrees dan ook dat het straks tien keer zo erg word ,dus hoop ik dat hier een andere oplossing voor gaat komen zodat wij de politie ambulance of brandweer niet nodig hebben ,voorkomen is beter dan genezen of nog erger . LET OP ONZE KINDEREN !!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500