Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn doet zeer goede zaken

Geplaatst op: 6 september 2017

Pascal Eenkhoorn deed woensdag zeer goede zaken in Olympia’s Tour. De Genemuidenaar sprintte in een kopgroep van twaalf renners naar de tweede plek. Door een aantal bonificatieseconden breidde hij zijn voorsprong in het algemeen klassement op zijn ploeggenoot Sivakov met zes seconden uit. Eenkhoorn heeft nu negen seconden voorsprong.

Eenkhoorn won dinsdag in Paterswolde de proloog en onderweg naar Assen lette hij opnieuw op. Toen het peloton door regen en wind brak, zat hij voorin. Daardoor koerste hij uiteindelijk met de kopgroep om de dagzege. Naast de leiderstrui gaat Eenkhoorn ook aan de leiding in het puntenklassement en het jongerenklassement.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500