Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ballonnenwedstrijd bij start Genemusiment

Geplaatst op: 8 september 2017

Tijdens de opening van Genemusiment, op zaterdag 16 september, is er een grote ballonnenwedstrijd. Alle kinderen die nog niet het voortgezet onderwijs bezoeken kunnen daaraan meedoen. Hoofdsponsor Vadain heeft met Intertoys Kampen een prachtig prijzenpakket samengesteld. Voorafgaande hieraan worden trouwens de brug en het Havenplein officieel geopend.

De werkgroep Genemusiment vraagt medewerking van alle basisscholen in Genemuiden en de Kamperzeedijk om zoveel mogelijk kinderen aan deze ballonnenwedstrijd deel te laten nemen. Kaartjes, die aan de ballon kunnen worden bevestigd, zullen via de scholen worden verspreid. Mochten er echter kinderen zijn, die geen kaartje hebben gekregen of het zijn kwijtgeraakt, dan kan voorafgaand aan de opening van Genemusiment 2017 op het Havenplein alsnog een kaartje worden bemachtigd.

Rond half elf is de officiële opening en aansluitend gaan de ballonnen massaal het luchtruim in. De uitslag volgt rond de Biestemerk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500