Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Robin Eenkhoorn met militaire kapel terug in Genemuiden

Geplaatst op: 8 september 2017

Een van de hoogtepunten tijdens Genemusiment is ongetwijfeld het optreden van de Koninklijke Militair Kapel Johan Willem Friso. Een van de muzikanten daarvan is de geboren Genemuidenaar Robin Eenkhoorn. Hij stelt zich voor de op de Facebookpagina van SCEG.

Eenkhoorn is geboren en getogen in Genemuiden, maar verhuisde tijdens zijn studie aan het conservatorium naar Zwolle. Daarvoor zat hij op orgel- en pianoles in Genemuiden en speelde samen met onder meer Jerry Hoekman in de band Spendriff. Eenkhoorn was jarenlang beroepsmuzikant, maar richtte in 2007 ook een artiestenverloningsbureau op dat uitgroeide tot een fullservice administratiekantoor.

De vader van drie kinderen kwam in 2011 als remplaçant bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en twee jaar later ook bij de kapel waarmee hij straks in Genemuiden optreedt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500