Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG schiet vuurwerkshow Sas af

Geplaatst op: 9 september 2017

Het aangekondigde vuurwerk, als spetterende afsluiting van Genemusiment, gaat niet door. Hoewel de organisatie alles uit de kast heeft gehaald om een vuurwerkshow vanaf de Sas mogelijk te maken, bleek de praktijk toch te weerbarstig. Overlast en risico’s voor de eigenaren van de nabij liggende boten zouden domweg te groot worden. In goed overleg met sponsoren is daarom besloten van het vuurwerk af te zien.

Snel schakelen was daarom een vereiste en dat is gelukt. Direct nadat de laatste tonen van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso zullen zijn weggestorven en het dankwoord zal zijn gesproken, volgt toch nog een daverende afsluiting. De exacte vorm waarin dit gaat plaatsvinden houdt de werkgroep Genemusiment nog even geheim maar wel is zeker dat hiermee het vernieuwde Havenplein en ‘de Vijf Gebroeders’, die ook een belangrijke plaats innemen in het Havenprogramma, nog één keer vol in de schijnwerpers komen te staan.

Dank gaat vooral uit naar de sponsoren en vooral hoofdsponsor Vadain, die na het niet doorgaan van het vuurwerk niet bij de pakken gingen neerzitten maar ook bereid waren hun volle steun aan ’plan B’ te geven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500