Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel positieve reacties op de brug

Geplaatst op: 12 september 2017

Foto Johan Snel

“Eindelijk lijkt het Havenplein ergens op”, reageer een bewoner van Genemuiden op de Facebook van Genemuiden Actueel. Hij reageert op de vraag wat ‘Genemuiden’ vindt van de nieuwe brug. De meeste reacties zijn positief. “Een aanwinst voor Genemuiden’ en ‘dit maakt het plein af’, zijn enkele van de positieve opmerkingen.

Een enkeling had het geld liever ergens anders aan besteed en weer een aantal anderen vinden de brug niet mooi. Humor wordt ook ingezet op Facebook. “Als ie maar niet te vaak openstaat, is het een aanwinst voor Genemuiden”, zegt iemand, en weer een ander heeft de eerste vissers al op de brug gezien. “Jammer dat er geen water onder zit”, klinkt het ook. Een aantal mensen vindt het nog steeds jammer dat de oude brug ooit is verdwenen.

Johan Snel stuurde ons vanavond de bovenstaande foto toe. Die lijkt bijna in de oude situatie gemaakt te zijn. Ook mooie foto’s van de nieuwe brug of nog mooier de oude brug? We ontvangen ze graag. Stuur ze naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500