Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel positieve reacties op de brug

Geplaatst op: 12 september 2017

Foto Johan Snel

“Eindelijk lijkt het Havenplein ergens op”, reageer een bewoner van Genemuiden op de Facebook van Genemuiden Actueel. Hij reageert op de vraag wat ‘Genemuiden’ vindt van de nieuwe brug. De meeste reacties zijn positief. “Een aanwinst voor Genemuiden’ en ‘dit maakt het plein af’, zijn enkele van de positieve opmerkingen.

Een enkeling had het geld liever ergens anders aan besteed en weer een aantal anderen vinden de brug niet mooi. Humor wordt ook ingezet op Facebook. “Als ie maar niet te vaak openstaat, is het een aanwinst voor Genemuiden”, zegt iemand, en weer een ander heeft de eerste vissers al op de brug gezien. “Jammer dat er geen water onder zit”, klinkt het ook. Een aantal mensen vindt het nog steeds jammer dat de oude brug ooit is verdwenen.

Johan Snel stuurde ons vanavond de bovenstaande foto toe. Die lijkt bijna in de oude situatie gemaakt te zijn. Ook mooie foto’s van de nieuwe brug of nog mooier de oude brug? We ontvangen ze graag. Stuur ze naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

6 thoughts on “Veel positieve reacties op de brug

 1. Henk schreef:

  Het is inderdaad mooi geworden doet toch wel denken aan vroeger.
  Er is een ding wat ook mooi zou zijn het Monument van Provo terug naar de kop
  van de Haven dat is ook Nostalgie.

 2. Wr schreef:

  Het is een plaatje geworden, hier mogen we best trots op zijn.
  Negativiteit blijf je toch houden.

 3. KB schreef:

  Het is natuurlijk geen brug. In principe is het een folly(dwaasheid) In Old Neis werd het een BRAM genoemd, kruising tussen brug en dam. Vroeger was het ook een plek voor “volk bi-j de brugge”. Dat is nu ook al geweest. Het is te hopen dat de aannemer flink gecalculeerd heeft. Zijn personeel was regelmatig doelwit van “volk bi-j de brugge”
  Maar het is wel leuk. Nu de lichtmasten nog en dan is de weg op zeum vörrels kloor…

 4. Karel schreef:

  Het ziet er prachtig uit, mogen we trots op zijn.

 5. Klaas schreef:

  Zal me benieuwen wanneer de eerste ongelukken gebeuren wanneer het vriest, denk dat het best glad gaat worden daar.

 6. Liesbeth Tuinman schreef:

  Mijn moeder mist nog steeds het loket van Kees van gijp

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500