Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sani4All opent negende vestiging

Geplaatst op: 22 september 2017

Sani4all, dé specialist op het gebied van badkamers en sanitair, blijft groeien. De komende maanden worden er nieuwe vestigingen in Deventer, Uden en Vianen geopend. Daarmee komt de teller op 9 vestigingen in heel Nederland. Dit brengt de formule dichter bij het worden van een landelijke aanpak met als belangrijkste doel betaalbaar sanitair en tegels voor iedereen. Sani4all heeft verder vestigingen in Dronten, Genemuiden, Hoogeveen, Varsseveld, Zevenaar en Zwolle.

Sani4all kenmerkt zich door het concept van lage internetprijzen in combinatie met een full-service behandeling en uitstekende service. Eigenaar Lamco de Vries: “Wij zeggen niet voor niets: de service van een badkamerspeciaalzaak, maar de prijzen van een webshop. We zullen blijven werken met dezelfde wil en motivatie om door te groeien en ons verder te blijven ontwikkelen naar een sterke, landelijke formule. Wij vinden het belangrijk dat onze klant vooralles bij ons terecht kan: van deskundig en ongedwongen advies tot gratis 3D ontwerp en van gratis bezorging tot en met professionele montage.’’

Daarnaast biedt Sani4all jonge ondernemers de kans om iets moois bij ons op te starten. Het bedrijf heeft namelijk

een onderscheidende franchiseformule in de badkamer- en tegelbranche ontwikkeld. Het biedt een samenwerking waarbij de ondernemer zich richt op de klant, de producten en de lokale marktbeweging in het betreffende gebied.

Sani4all geeft volledige begeleiding en hij of zij maakt gebruik van de werkwijze en profiteert van de merknaam. Dit valt allemaal in de toekomstplannen om door te groeien naar een landelijke dekking. Kortom: Sani4all is er voor iedereen!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500