Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Annemieke Koelewijn bij Geloofsontmoeting

Geplaatst op: 2 oktober 2017

 

Zondag 8 oktober wordt een speciale samenkomst van Hart voor Genemuiden. Zangeres Annemieke Koelewijn uit Bunschoten is bezig met een tour bij het Leger des Heils en doet zondag Genemuiden aan. Annemieke heeft een bewogen leven achter de rug, maar is daar met behulp van haar hemelse Vader bovenop gekomen. Nu is ze tot zegen voor veel mensen met haar muziek en pakkende teksten.

Annemieke was 22 juni jl. te gast bij Groot Nieuw radio waar zij in een interview haar levensverhaal deelde met de luisteraars. Het interview is terug te luisteren via www.grootnieuwradio.nl Henk Fernhout zal tijdens deze samenkomst spreken over de storm op het meer n.a.v. Marcus 4: 35-41. Een preek met veel uitstapjes naar het leven van alle dag.

Tijdstip 17.00uur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500