Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tachtig spelers in de Rabovoetbalschool

Geplaatst op: 4 oktober 2017

Start Rabovoetbalschool bij SC Genemuiden op woensdag 4 oktober 2017

Met tachtig spelertjes variërend in de leeftijd categorie 8 t/m 12 jaar startte woensdagmiddag de altijd immens populaire Rabovoetbalschool. De komende weken zullen de spelertjes weer worden bijgespijkerd in techniek met het doel om het spelletje dat voetbal heet nog beter onder de knie te krijgen.

Onder leiding van trainer Erik Nieuwenhuis, die ondersteund wordt door een aantal jeugdtrainers zal de techniek, worden verfijnd en bijgeslepen. Bij de start vermaakten de spelertjes zich in ieder geval weer prima, een teken dat het concept nog lang niet uitgewerkt is.

Hieronder de link naar het foto en video verslag

http://www.sc-genemuiden.nl/image/Seizoen%202017-2018/2017-10-04_Rabovoetbalschool/index.html

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500