Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 oktober 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gaellemuniger Schiettoernooi op de kalender

Geplaatst op: 9 oktober 2017

De schietvereniging houdt dit jaar een Gaellemuniger Schiettoernooi. Dit toernooi was voorheen een bedrijventoernooi maar nu is het ook mogelijk om met bijvoorbeeld een buurtvereniging, vriendengroep of familie e.d. mee te doen. Teams bestaan uit 4 mannen of 4 vrouwen of 2 mannen en 2 vrouwen. Inschrijfgeld is 12,50 per team.

Het toernooi wordt gehouden van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november. U schiet 1 avond naar keuze. Er wordt in verschillende klassen geschoten dus iedereen maakt kans op de finale. De grote finale met een grote verloting en live muziek is vrijdag 10 november.

Oefenen kan op dinsdag 31 oktober en donderdag 2 november. Het gebouw is iedere avond geopend vanaf 19.00 uur.Aanmelden kan via de site www.schietsportvereniging-genemuiden.nl. Supporters zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500