Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub onderuit tegen Eemdijk

Geplaatst op: 14 oktober 2017

Sportclub Genemuiden heeft de galavoorstelling tegen SDC Putten geen vervolg gegeven. Uit bij Eemdijk verloor de ploeg met 2-1.

Jan van Raalte sprak vorige week al over de Hoofdklasse B waarin iedereen van iedereen kan winnen. Dat bleek ook in Eemdijk. Na een matige vertoning in de eerste helft kwam de thuisploeg met 1-0 de kleedkamer in. Daarna kwamen Kavak en Buitink voor Kuurman en Doorn en kreeg Genemuiden meer kansen. Desondanks keek de ploeg al snel tegen een 2-0 achterstand aan.

Nadat Menting uit een corner de 2-1 binnenkopte, leek alles weer mogelijk. Beide ploegen kregen daarna kansen. Riemens miste voor Sportclub bijvoorbeeld vrij voor de goal en schoot later ook nog op de paal. Tot treffers kwam het niet meer. Sportclub staat nu vierde. Berkum is weer de lijstaanvoerder.

Volgende wedstrijd is HZVV thuis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500