Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitslag ballonwedstrijd Vadain bekend

Geplaatst op: 21 oktober 2017

Naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van de Genemuider gordijnenleverancier Vadain organiseerde zij een ballonnenwedstrijd tijdens Genemusiment. Zowel jong als oud deed een poging een van de prijzen in de wacht te slepen. De winnaars zijn inmiddels bekend. Vadain bedankt alle belangstellenden voor hun deelname aan de ballonnenwedstrijd.  

De meeste Vadainballonnen hebben een reis richting het noorden gemaakt. Meerdere ballonnen kwamen terecht in Meppel. De ballon die de langste afstand van maar liefst 33 kilometer heeft afgelegd, wordt tijdens de prijsuitreiking bekendgemaakt.

Prijswinnaars

Dinsdag 24 oktober vindt de prijsuitreiking plaats om 11.00 uur bij Intertoys te Kampen. De gelukkige winnaars in de categorie tot zes jaar zijn: Liz van Lente, Jorick Krul en Rienke van Dijk. Margeritha Koster, Fleur Fuite en Mirjam Spek zijn de winnaars in de categorie 6 tot 10 jaar. De winnaars in de laatste categorie (tien jaar en ouder) zijn: Maartje van der Steeg en de tweeling Myrthe en Anouk Bosman. Van harte gefeliciteerd allemaal! De prijzen worden ter beschikking gesteld door Intertoys Kampen en Vadain.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500