Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voetbal in de regio

Geplaatst op: 21 oktober 2017

Siebren Visscher en Ryan van Lente wonnen zaterdag met IJVV met 2-1 van Hulzensche Boys. Visscher behoorde aan de kant van de rood-witten tot de uitblinkers. Henrico Abma ging met zijn Nunspeet met 1-0 onderuit bij Flevo Boys.

Opvallend succes voor Olympia ’28: dat won met maar liefst 6-3 van koploper Hattem. De ploeg uit Hasselt stond bij rust al met 4-0 voor. Vanwege een leegloop werd een moeizaam seizoen verwacht, maar voorlopig draait de ploeg bovenin mee. DESZ verloor met 2-1 van het laaggeplaatste Gramsbergen. Kisjes maakte de enige treffer voor DESZ.

In de hoofdklasse kwam Staphorst op eigen veld niet langs Huizen. Berkum won uit bij Ajax en is samen met Excelsior medekoploper.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500