Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vader en zoon Withaar succesvol in Beilen

Geplaatst op: 28 oktober 2017

De meeste dieren van de leden van de kleindierenvereniging de Zwartewaterfokkers genoten na de inspanningen van vorige week op de Wiedenshow in Vollenhove van een ingelaste rustperiode. De Combinatie Withaar, absent in Vollenhove, had er wel voor gekozen om met de dieren erop uit te trekken en men bezocht dan ook in het Drentse Beilen de show met de naam Midden Drenthe Show die van 26 t/m 28 oktober werd gehouden.

Tussen het mooie aantal dieren van 1150 stuks hadden ze enkele Wyandotte dwerghoenders ingezonden waarvan er van dit populaire ras zo’n 135 in de krielvorm waren ingezonden.

De dieren van vader Aart en zoon Arno keerden met 2x G en 2x ZG in hun bagage op zaterdagavond huiswaarts. Voor de meesten van deze leden is de eerstvolgende uit wedstrijd Gallinova de kippenshow bij uitstek die op 10 en 11 november a.s. zal worden gehouden te Barneveld en kijkt men inmiddels ook al reikhalzend uit naar de clubshow de thuiswedstrijd die van 30 november t/m 2 december in de Overtoom zal worden gehouden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500