Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub en SCEG organiseren weer cursussen

Geplaatst op: 30 oktober 2017

Evenals in voorgaande jaren organiseert SCEG in samenwerking met de Fotoclub Genemuiden weer een aantal cursussen. Zo is onlangs gestart met een beginnerscursus fotografie, waar deelnemers vertrouwd worden gemaakt met de beginselen van het fotograferen met een spiegelreflex- of systeemcamera. Instromen bij deze cursus is nog mogelijk.

Op 28  november 2017 start een cursus Fotobewerken. Dit is een leuke cursus voor iedereen die wel eens foto’s maakt. Of je dat met een spiegelreflexcamera, compact camera of smartphone doet, maakt voor deze cursus niet uit. De cursisten leren in 5 avonden hoe foto’s gearchiveerd kunnen worden en verschillende manieren van bewerken, te denken aan compositie, bijsnijden, kleur.

Steeds meer mensen maken foto’s met hun smartphone. Ook omdat je deze (bijna) altijd al bij de hand hebt en een fotocamera  niet. Helaas is het resultaat nog niet altijd wat je ervan verwacht of gehoopt had.

Voor wie meer wil weten over fotograferen met zijn of haar smartphone is er op 21 november een workshop met het thema “hoe kan ik betere foto’s maken met mijn smartphone?”

Meer informatie over de cursussen en de workshop is te vinden op  www.sceggenemuiden.nl

Voor opgave Ali Strieker, telefoon 06-40379670 of e-mail strieker.ali@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500