Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muziekavond in d’ Olde Soldoat

Geplaatst op: 30 oktober 2017

December is niet alleen de maand van Sinterklaas en Kerst, het is al sinds jaren ook de maand van de muziek, van gouwe ouwe en de Top 2000. En dit jaar wordt in het café van Johan Snel, d’Olde Soldoat, op vrijdag 15 december de Gaellemuniger versie van Top 2000 a gogo gepresenteerd.

Een avond met en over muziek, met verhalen, een quiz en vooral ook veel muziek, digitaal, misschien ook wel analoog en zelfs live! Voor iedereen voor wie bij de jingle ‘herinnert u zich deze nog (nog, nog, nog, nog…)’ de gedachten onmiddellijk teruggaan naar de jaren’60 en ’70 van de vorige eeuw en naar de piratenzenders van die jaren. Voor iedereen die nog mooie herinneringen heeft aan de legendarische optredens in d’Overtoom van Earth and Fire, Kayak, Dizzy Men’s Band  en nog veel meer grootheden. Voor hen die erbij waren toen de band  Toontje Lager, toen ze er niet in slaagde het dak eraf te spelen, besloot de vloer er dan maar uit te rocken…, voor al die mensen belooft 15 december nu al een niet te missen avond te gaan opleveren.

En eigen inbreng is ook mogelijk en zelfs zeer gewenst. Ieder die een plaat heeft met een verhaal kan komen met die geschiedenis. Een eerste liefde, een onvergetelijke concertervaring, een schromelijk onderschatte artiest, een guilty pleasure… (wie heeft er nu niet zo’n liedje dat eigenlijk niet kan, maar toch…). Kom met je verhalen en neem de plaat mee. Je mag aan Jan Blei, de presentator van die avond, komen uitleggen wat jouw nummer zo geweldig maakt.

Om dat allemaal in goede banen te leiden (muziek, gasten, quiz, artiesten…) willen we graag dat iedereen die die avond een plaat met een verhaal wil ‘meebrengen’ naar d’Olde Soldoat, maar ook iedereen die graag een nummer wil promoten, omdat dat veel te weinig gedraaid wordt, vragen van tevoren contact op te nemen met de organisatoren van deze spetterende avond. Dat zijn:

Namens Sceg: Harrie Rietman, harrierietman@gmail.com

Namens Genemuiden Actueel: Erik Driessen, erik29driessen@hetnet.nl

Namens d’Olde Soldoat: info@doldesoldoat.nl

Blijf de komende tijd de media volgen voor meer nieuws over ‘Umme de draeitoafel’. En eh… deze avond wordt alleen maar leuk als er vooral veel mooie verhalen komen, dus schroom niet…

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500