Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Deel Fabrieksstraat afgesloten

Geplaatst op: 1 november 2017

Een deel van de Fabrieksstraat is afgesloten. Het is nu niet meer mogelijk om op het gedeelte tussen de Oosterkaai en de Achterstraat tegen het verkeer in te rijden, zoals de laatste dagen veelvuldig gebeurde.

Aan de kant van de Oosterkaai is het geplaatste hek inmiddels verplaatst, vermoedelijk om een geparkeerde auto uit de straat te halen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

8 thoughts on “Deel Fabrieksstraat afgesloten

 1. henk schreef:

  Klopt helemaal Hermandad, iedereen rijdt en parkeert waar ze zin in hebben want oh we zullen eens 100 mtr verder moeten rijden of lopen. En de gemeente in zijn rol als handhaver geeft niet thuis. Vrijstaat Genemuiden!

 2. Enrico Kolk schreef:

  Je was niet de enige Sherlock…

 3. Sherlock schreef:

  Ok Mien. Excuses, mijn fout… had ik niet gezien…

 4. Hermandad schreef:

  Ook al zijn er geen werkzaamheden ,smorgensvroeg als je naar je werk gaat ,met name simondsstraat ,julianastraat ,en oosterbrugstraat ,zijn er n drietal bedrijfsbusjes,(namen zijn bekend )die ook heerlijk tegen alle verboden indruisen,dus het maakt hier in Genemuiden echt niet uit of er nu wel ,of geen omleiding is ,men trekt zich hier nergens wat van aan !!Gewoon smorgens vroeg een paar boa’s in burger er neer zetten ,en ik weet zeker dat je een
  goed maandloon in een uur verdiend !!

 5. Mien schreef:

  Nee de omleiding B was bedoeld voor de fietsers.

 6. Sherlock schreef:

  Uhm…. De omleiding stond juist zo aangegeven dat je wel tegen het verkeer in MOEST?? Daar ging het fout…

 7. henk schreef:

  En laten we het dan nog maar even niet over het parkeergedrag hebben op stoepen en buiten de vakken

 8. henk schreef:

  Rare manier van handelen weer van de gemeente, ga nu eens een keer optreden om de verkeersmentaliteit in Genemuiden te normaliseren. Op deze manier kunnen ze nog veel meer straten afsluiten waar verkeersregels genegeerd worden!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500