Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘t Olde Staduus bovenaan in race om prijs

Geplaatst op: 1 november 2017

De stichting ’t Olde Staduus staat bovenaan in de race om de prijs van € 15.000,– van de Stichting voor Elkaar. Wel volgt de gymvereniging uit Nijverdal op de voet. Met het geld wil de Stichting ’t Olde Staduus de ramen in de zuidgevel van de trouwzaal vervangen door warmtewerend hoogrendementsglas.

Genemuidenaren kunnen mee helpen om dit bedrag binnen te slepen. Het bestuur roept ‘alle Gaellemunigers’ om te gaan stemmen via www.stichtingvoorelkaar.nl/genemuiden. Dat kan nog tot vrijdag 12:00.

Per mailadres mag er 1 stem worden uitgebracht en per IP- adres 5 stemmen. De Stichting Voor elkaar heeft laten weten dat er per IP adres soms veel meer stemmen voor ’t Olde Staduus zijn uitgebracht. Deze overige stemmen worden verwijderd.

Ieder huisadres heeft voor het internetverkeer een unieke IP-aansluiting. Vijf gezinsleden die thuis stemmen via hun eigen mailadres doen dat goed. Van de 20 of 50 mensen die via het IP-adres van de zaak of de school stemmen, ook met hun eigen mailadres, worden er maar 5 stemmen meegeteld. Dat is niet de bedoeling en dat kan hersteld worden.

Er zijn acht projecten die voor een prijs in aanmerking kunnen komen. Stichting voor Elkaar stelt een eerste prijs van € 15.000,–, een tweede en derde van € 7.500,– en een vierde en vijfde van € 5.000,– beschikbaar. Wie de meeste stemmen krijgt, wint.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500