Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

72 deelnemers voor biljarttoernooi

Geplaatst op: 4 november 2017

72 deelnemers kent het Van Ingen biljarttoernooi in de Rank zaterdag. Dat is de maximale capaciteit in De Rank, zei voorzitter Henk Post zaterdagmorgen bij de opening. “Maar als we zouden willen, dan zijn er wel 80-100 mensen die meedoen.”

5 jaar geleden riep biljartvereniging HZW het toernooi in het leven. Dat startte toen met 18 deelnemers. Inmiddels komen er mensen uit de brede regio op af. 40 daarvan vallen vandaag af, de andere 32 komen terug van de finale.

Vanmiddag om 15:00 uur vindt de grote verloting van vleespakketten plaats. Publiek is welkom bij het toernooi. De finale van het toernooi is over twee weken.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500