Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Podiumplekken voor Genemuider judoka’s

Geplaatst op: 4 november 2017

Judoteam IJsselmond kwam zaterdag met 46 judoka’s de mat op in Ommen, waaronder een aantal Genemuidenaren. Bij het drukbezette toernooi liep het niveau nogal uiteen. Er was een regulier toernooi en een opstaptoernooi in dezelfde zaal.

Voor de wat ervaren judoka’s een prima toernooi om nieuwe technieken te proberen of anderszins met een opdracht bezig te zijn en voor de ander misschien zijn of haar eerste JBN toernooi. Hugo Sterk uit Genemuiden pakte een eerste plaats. Ook Milan Eenkhoorn stond op het podium (tweede) en Svon Bakker werd vierde.

 

Kijk voor foto’s eens op site: www.judoteamijsselmond. nl
of op facebook; stichting judoteam ijsselmond

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500