Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sinterklaas hoopt op veel met kinderen met knuffels

Geplaatst op: 5 november 2017

Sinterklaas komt op zaterdag 18 november weer aan in Genemuiden. Samen met zijn Pieten arriveert hij op de Vijf Gebroeders in de binnenhaven. “Wij hebben er veel zin in om jullie weer te zien! De Pieten en ik zijn nu nog druk bezig met de cadeautjes, gedichten en nog veel meer leuke dingen. Zaterdagmiddag om 14.00 uur hoop ik jullie te zien bij de haven en op het Havenplein. Dan hoor ik jullie in de verte hopelijk al zingen: ‘Zie ginds komt de stoomboot’! en alle andere mooie Sinterklaasliedjes”, laat de Goedheiligman weten.

Nadat Sinterklaas alle kindjes heeft verwelkomt gaat hij naar d’Overtoom. Hierbij volgt hij dezelfde route als vorig jaar. De zaal gaat om 15.00 uur open waarna om 15.15 uur de danspieten de middag openen. De Pieten nemen dit jaar hun favoriete knuffeldier mee. Ze vinden het leuk als jij dat ook doet! Om 16.00 uur is het grote Sinterklaasfeest afgelopen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500