Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekeinde vol prijzen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 5 november 2017

Veel spring- en dressuuramazones van de Zwartewaterruiters reisden dit weekeinde af naar verschillende wedstrijden. Eerste prijzen waren er voor Daphne Visscher, Jeanine Fuite, Briëtt Breman, Janine Flier-Breman en Louanne Eenkhoorn.

Op zaterdag 21 oktober jl. reisde Mirthe Bakker met Sultan af naar een wedstrijd in Witte Paarden. De combinatie reed met een sterke proef naar een mooie score van 227 punten in de gecombineerde klasse Z1/Z2 categorie C/D/E. Met dit resultaat won zij de tweede prijs.

Daphne Visscher ging op vrijdag 27 oktober jl. met haar pony Château van start tijdens de Maarle Indoor dressuurwedstrijd in IJsselmuiden. De combinatie liet in de klasse B een mooie proef zien en wist met 197,5 punten de eerste prijs op haar naam te zetten.

Jeanine Fuite en haar paard Il Mio Amore waren goed op dreef tijdens springwedstrijden in Staphorst en Genemuiden. Op 21 oktober jl. sprong de combinatie in de klasse B naar een mooie score van 85 stijlpunten in Staphorst. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en zette de eerste prijs op haar naam. In dezelfde klasse wist Evelien Fuite met haar paard Hope naar 77,5 stijlpunt te rijden en nam hiermee de vijfde prijs mee naar huis. Op 4 november jl. werd er in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Ook hier lieten Jeanine Fuite en Il Mio Amore zich goed zien. Na het springen van een mooie en foutloze ronde werden zij beloond met 82,5 stijlpunt en de eerste prijs. In dezelfde klasse ging Jenayla Roeland van start met I. Adermie R4. De combinatie sprong met een foutloos parcours naar 70,5 stijlpunt en won hiermee de achtste prijs.

Briëtt Breman reisde afgelopen weekend met haar nieuwe pony Coco af naar een dressuurwedstrijd in Beilen. De combinatie zette twee goede proeven neer in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie C/D/E en werd door de jury beloond met 190 en 191,5 punt. Met dit resultaat nam zij de eerste en de tweede prijs mee naar huis.

Tijdens een dressuurwedstrijd in Vollenhove debuteerde Jenine Altena succesvol in de klasse L1 met haar paard Imposant. De combinatie reed met twee nette proeven naar mooie scores van 190,5 en 197 punten en wist hiermee twee maal de tweede prijs mee naar huis te nemen.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar Heeten. In de klasse M1 ging zij van start met Harley. De combinatie zette een erg goede proef neer en werd beloond met een topscore van 220,5 punt. Met een ruime voorsprong van 17,5 punt wist de combinatie hiermee de eerste prijs op haar naam te zetten. In de hogere klasse M2 zette Janine Flier-Breman een goede proef neer met haar paard Hercules. De jury beloonde haar met 203,5 punt en de eerste prijs.

Louanne Eenkhoorn en Clinton waren op dreef tijdens een dressuurwedstrijd in Hierden. De combinatie reed in de klasse ZZ-Licht met twee mooie proeven naar topscores van 234,5 en 232 punten. Met dit resultaat liet zij twee maal de concurrentie achter haar en nam twee eerste prijzen mee naar huis. Ook waren Eenkhoorn en Clinton met dit resultaat de beste combinatie over twee proeven en kregen hiervoor een extra prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500