Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Superzaterdag bij ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 8 november 2017

De winkel is de gehele dag open, er is volop gelegenheid om te genieten van een kopje koffie met wat lekkers erbij. Verder zijn er van Philadelphia speculaasbrokken en cakes  te koop. En niet te vergeten de handige Zinbonnen, die te koop zijn. En bijzonder deze keer is, dat er op deze zaterdag ook spullen verkocht worden van Sluuspoort. Opbrengst bestemd voor een project in Roemenië, 3SistersandMum.

“In de winkel zelf is vanaf nu ook het streekproduct vanuit Hasselt “hazelnötten” te koop en niet te vergeten het heerlijke pannenkoekenmeel en de koekmix van de molen De ZwALUW. Leuk en goedkoop om cadeau te geven. Ook van de Pieperhoeve krijgen wij appelsap en walnotenolie in de winkel. Kortom alles bij elkaar best de moeite waard om t Olde Staduus op Super Zaterdag met een bezoekje te vereren. Kunt u meteen van de gelegenheid gebruik maken om de expositie van de heer Co Mateboer in de hal boven te  bekijken en bewonderen.

En hebt u woensdagmorgen 15 november nog een paar uurtjes beschikbaar voor de extra schoonmaakbeurt in t Olde Staduus. Dan bent u van harte welkom op deze gezellige morgen.”

Info en opgeven via 06 22037035 of 06 19937553.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500