Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub legt topscorer Kavak langer vast

Geplaatst op: 9 november 2017

Sportclub Genemuiden heeft al ruim voor de winterstop een eerste slag geslagen op de spelersmarkt: Omar Kavak blijft nog twee seizoenen langer bij de club.

 

“De aanvaller die aan een ijzersterk seizoen bezig is heeft het prima naar zijn zin bij Sportclub en wil samen met de supporters graag prijzen pakken, de randvoorwaarden zijn goed en de twee jarige verbintenis die hij tot en met het seizoen 2019-2020 aangaat is dan ook een logisch vervolg”, aldus Sportclub.

Keeper Raymond Beukeveld blijft tot het einde van het seizoen. Hij zou eigenlijk maar tot de winterstop bij Genemuiden blijven, maar vanwege de blessures bij de andere keepers ging de club met hem in gesprek.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500