Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wintermarkt in de Bethelkerk

Geplaatst op: 12 november 2017

De activiteitencommissie van de hersteld hervormde kerk houdt op vrijdag 24 november dv weer een wintermarkt in en rondom de Bethelkerk. Tot de producten die te koop zijn behoren (kerst)kaarten, kransen, handwerkspullen, (houten) decoratieartikelen, bloemen, (kinder)kleding, hoeden, winterartikelen zoals sleeën en sneeuwschuivers, speelgoed, fruit, aardappelen, worst, snoep, goed gebak, roombroodjes, suikerbroden, zelfgebakken cakes en dergelijke, heerlijke slaatjes, schoenen, kaas en nootjes, tweedehands (kinder)boeken, advocaat, saucijzenbroodjes en nog veel meer.
Een pinautomaat is ook aanwezig.

Op verschillende momenten zal een muziekgroepje wat ten gehore brengen. Deze miniconcerten worden gegeven in één van de tenten buiten. Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken, tevens zijn er weer cadeautjes te hengelen uit het ‘zwembad’.

In de bovenzaal zijn er diverse speelmogelijkheden voor de jeugd. Ook worden er beelden getoond van de Londen-trip, die in september heeft plaatsgevonden. Hier is een groep uit de kerkelijke gemeente 2 dagen naar toe geweest.
Verder ontbreekt ook de opbod niet, die dit jaar groots is opgezet. Naast de gebruikelijke dingen waarop geboden kan worden, is er ook een veiling van verrassende uitjes naar de Tweede Kamer onder leiding van burgemeester Bilder,
een fotoshoot van het gezin, enkele dinerbonnen en nog meer leuke items.
Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn.
Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.30 uur tot ’s avonds 19.00 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten  en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop,
zoals broodjes hamburger of worst, heerlijke snert, boffert, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis.

De wintermarkt 2017 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500