Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstmarkt in de Driester

Geplaatst op: 13 november 2017

Zaterdag 9 december is er een kerstmarkt in en bij ‘de Driester’ aan de Kamperzeedijk. Een markt met meer dan 25 kraamhouders. Zeven lokale verenigingen bieden hun koopwaar aan. Verder verkopen plaatselijke ondernemers o.a. een slager, bakker, groenteboer, hun spullen.  

Er is een groot en gevarieerd aanbod van o.a. streekproducten, groente, snoep, kaarten, kunst, vogeltaarten, bloemen, sokken, sjaals, stroopwafels, enz. Ook kunnen bezoekers een hapje blijven eten, er is snert, broodje hamburger enz. Er zullen enkele muzikale  optredens verzorgd worden. De markt is van 11.00uur tot 16.00uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500