Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus is weer schoon

Geplaatst op: 15 november 2017

“Het is ons weer gelukt”, verzucht Klasien Hoekman. Het was vanmorgen weer tijd voor de halfjaarlijkse grote schoonmaak in ’t Olde Staduus. Even was Hoekman er bang voor dat het niet door zou gaan: “Gaellemunigers melden zich laat aan”, verklaart ze.

De beheerder maakte zich daarom zorgen of er wel genoeg mensen zouden komen. “Wij zijn een vrijwilligersgebouw. Verschillende mensen hebben hier hun eigen taken en die zie je dus vandaag niet. Maar we moeten het wel allemaal zelf met elkaar doen.” Uiteindelijk kwamen er toch achttien mensen. “Het ging fantastisch.”

“Kijk”, wijst ze. De ramen glimmen weer. De vloeren zijn weer schoon. De vrijwilligers kunnen tevreden aanschuiven bij de broodmaaltijd met soep, die Philadelphia voor hen heeft klaargemaakt.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500