Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nu ook trompetles bij Muziekonderwijs Genemuiden

Geplaatst op: 17 november 2017

Sinds kort is Mechthild Drop als trompet docente verbonden aan Muziekonderwijs Genemuiden. Mechthild is afgelopen jaar met een 9,5 en cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Zwolle, hoofdvak klassiek trompet. Ze is actief als uitvoerend musicus, speelt veel in de Nederlandse symfonieorkesten en is solist.

Iedere leerling bied ze een duidelijke leidraad, met daarbij veel ruimte voor eigen inbreng. Bij Mechthild leert elke leerling een gedegen technische basis, waar ze hun hele leven mee verder kunnen, op welk niveau dan ook. Vanuit die basis werken we verder aan o.a. muzikaliteit, speelstijlen en samenspel.

Meer weten over de trompetlessen of andere
muzieklessen van Muziekonderwijs Genemuiden? www.muziekonderwijsgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500