Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alfred Beens hoog op de SGP-lijst

Geplaatst op: 20 november 2017

De SGP Zwartewaterland presenteert de kandidatenlijst voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen. Een lijst waarbij volgens de partij is ingezet op stabiliteit, vernieuwing en ervaring. De lijsttrekker, Maarten Slingerland, was al in maart van dit jaar gekozen. Hij neemt hiermee het roer over van huidig wethouder, Arie Speksnijder. Op de 2e plaats volgt, nieuw op de lijst, Alfred Beens.

Op plaats 3 komt Klaas Huisbrink. Een bekend gezicht binnen de gemeenteraad. Op plek 4 staat Karst Kolk. Hij gaat voor zijn 2e raadsperiode als raadslid. De nestor van de huidige gemeenteraad, Johannes van den Berg staat op de 5e plaats en hoopt zijn jarenlange ervaring en netwerk mee te nemen in de komende raadsperiode. Op plek 6 volgt Wilhelm Bisschop en ook hij is nieuw op de lijst. Op plek 7 en 8 volgen Genemuidenaar Henry van Dijk en Bas Zeilemaker uit Zwartsluis.

Fractievoorzitter en lijsttrekker Maarten Slingerland: “Ik ben blij en dankbaar met deze lijst. Ervaring en vernieuwing maken de lijst stabiel. Deze kandidaten zijn stuk voor stuk gemotiveerd om een goede verkiezingsuitslag te behalen.  De SGP Zwartewaterland blikt vol vertrouwen maar in afhankelijkheid van onze Schepper vooruit naar de komende gemeenteraadsverkiezingen”.

Het verkiezingsprogramma heeft als motto meegekregen: SGP een stevige Basis! Er zijn zeven essentiële speerpunten geformuleerd die een stevige basis vormen voor de komende 4 jaar. Zeven uitdagingen zoals onder andere een financieel gezond Zwartewaterland, een ondernemend Zwartewaterland, een sociaal Zwartewaterland maar ook een duurzaam Zwartewaterland wat een grote uitdaging zal gaan vormen. Dé Basis met een hoofdletter zal hierin continue het principiële uitgangspunt zijn. De SGP presenteert op korte termijn het verkiezingsprogramma.

De volledige SGP-kandidatenlijst bestaat uit de volgende personen:

Maarten Slingerland
Alfred Beens
Klaas Huisbrink
Karst Kolk
Johannes van den Berg
Wilhelm Bisschop
Henry van Dijk
Bas Zeilemaker
Willem Jan Beens
Izaäk de Muijnck
Gert Wentink
Jan van Ommeren
Gert Jan Westhoff
Niels van der Vlist
Klaas Buitink
Martin Heutink

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500