Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jessica van Olst houdt sponsorevenement in De Drentse Koe

Geplaatst op: 21 november 2017

Jessica van Olst organiseert met enkele medestudenten van Schoevers een sponsorevenement voor de stichting Mak-A-Wish Nederland. Dat gebeurt in de vorm van een speelmiddag bij de Drentse Koe in Ruinerwold.

De studentes moesten als opdracht een sponsorevenement organiseren. “Zo kwamen we op het idee voor een speelmiddag. Prachtig dat Speel-en IJsboerderij De Drentse Koe daarvoor de locatie beschikbaar wil stellen”, vertelt Jessica. Over het goede doel: “Make-A-Wish Nederland is een stichting die liefste wensen vervult voor kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Wij vinden dit natuurlijk een ontzettend mooi initiatief en zetten ons hier graag voor in.”

Jessica en medestudenten hopen op veel animo uit de regio Ruinerwold, maar mikken natuurlijk ook op Zwartewaterland. “De Drentse Koe is ook bekend onder veel inwoners van Genemuiden, dus ik hoop ook veel plaatsgenoten te zien.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500