Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe geloofsontmoeting Hart voor Genemuiden

Geplaatst op: 22 november 2017

 

Zondag 26 november zal Hanno Snippe spreken in de samenkomst van Hart voor Genemuiden. Het thema is ‘Als je over het water wilt lopen stap dan uit de boot’ naar aanleiding van Mattheüs 14: 22-32. Belangstellenden zijn van harte welkom a.s. zondag in ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Tijdstip 17.00 uur.

Kruisconferentie
Vorige week sprak Eddie Bakker tijdens de 4-daagse kruisconferentie in ‘d Overtoom. De conferentie werd goed bezocht en trok gemiddeld 80 mensen per avond.
Eddie wist op een zeer inspirerende wijze de kruisboodschap over te brengen: “God wil een liefdesrelatie met ons mensen. Liefde gééft en zo gàf Hij Zijn Zoon. God zocht Adam op en vroeg hem: waar ben je? Zo is het ook voor ons belangrijk om te weten waar we ieder persoonlijk staan voor God. Want het probleem is niet wat de mens dóet, maar wat hij ís. God wil ons een geheel nieuw leven geven, geen verbeterd oud leven. En dan krijgen we ook de kracht om ‘ja’ of juist ‘nee’ te zeggen”. De lezingen zijn na te luisteren via het YouTube kanaal van Hart voor Genemuiden.

’t Kruispunt
Kom doordeweeks ook eens een kijkje nemen in ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils. De koffie staat altijd klaar en er is een ruime sortering goede kleding te koop voor een kleine prijs. Openingstijden zijn dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag om 18.00 uur wordt er wekelijks een warme maaltijd geserveerd. Iedereen die op zoek is naar gezelligheid is van harte welkom vanaf 17.30 uur, Kruisstraat 11.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500