Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatieavond over wegwerkzaamheden bij Hasselt

Geplaatst op: 24 november 2017

Begin december begint na een lange voorbereiding de aanpak van de N331 bij Hasselt. Dit heeft ook gevolgen voor het verkeer richting en van Genemuiden. Komende maandag is er een inloopavond in het gemeentehuis over de werkzaamheden. Provincie, gemeente en aannemer BAM Infra vertellen daar tussen 18.00 en 20.00 uur meer over wat er het komende jaar gaat gebeuren op de weg.

De werkzaamheden verbeteren uiteindelijk de wegsituatie. Alleen het doorgaande verkeer gaat dan over de N331, terwijl het bestemmingsverkeer over de parallelweg wordt geleid. Dit moet de verkeersveiligheid en de leefbaarheid vergroten.

Een van de onderdelen is een zogenoemde turborotonde met aansluitingen op de N331, de N759 naar Genemuiden en de Zwartewaterweg.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500