Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub alweer koploper af

Geplaatst op: 25 november 2017

Foto Helmich Lubbets

Sportclub Genemuiden heeft niet lang kunnen genieten van de koppositie in de Hoofdklasse B. De ploeg van Jan van Raalte verloor zaterdag op eigen veld van CSV Apeldoorn. Op sportpark De Wetering werd het 0-2.

CSV is de competitie slecht begonnen, maar komt de laatste weken beter op dreef. En dat bleek ook in Genemuiden, ondanks dat Sportclub de hele wedstrijd meer balbezit had. Voor rust kreeg Genemuiden ook wel kansen, maar het was Krijns die CSV na een half uurtje op voorsprong bracht.

Met Hagenauw na rust in de ploeg probeerde Genemuiden het na rust wel, maar CSV kon vrij eenvoudig overeind blijven en scoorde een kwartier voor tijd de 0-2 via de ervaren Fennebeumer. Dat was de beslissing. Excelsior ’31 kan daardoor na een week alweer de koppositie overnemen. Ook VV Staphorst heeft het lek blijkbaar boven, want de ploeg van Jan Vlap was de eerste die DFS op eigen veld wist te verslaan en staat nog maar op vier punten van Genemuiden.

Volgende week is de topper tussen Excelsior en Sportclub.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500