Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Huizenbezichtiging Bonthuis Vaartjes live op Facebook

Geplaatst op: 27 november 2017

Als eerste makelaar in de gemeente Zwartewaterland verzorgt Bonthuis Vaartjes Makelaars een live bezichtiging via Facebook.

Aanstaande woensdag om 13.00 uur laat makelaar Freek van den Berg een woning in z’n geheel live laten zien via Facebook. Zo’n live bezichtiging biedt veel voordelen voor zowel een woningzoeker als de verkoper. De Burgemeester ten Veldestraat 41 in Genemuiden heeft de primeur.

Waarom Facebook Live ?
Social Media is hot. Al jaren zijn we één van de actiefste makelaars op Social Media. Een live bezichtigen sluit daar goed bij aan. Het is een manier om een nog groter publiek te trekken voor een woning, daarnaast willen wij ons blijven vernieuwen en onderscheiden in de woningmakelaardij. De live bezichtiging is te volgen via www.facebook.com/bvmakelaars

Bonthuis Vaartjes Makelaars werd onlangs verkozen tot ‘woningmakelaar van het jaar 2017’ voor de provincie Overijssel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500