Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avondje Triviant weer op de kalender

Geplaatst op: 5 december 2017

Voor een ieder die het plaatselijke maar ook het nationale en wereldkundige nieuws het afgelopen jaar zeer nauwlettend heeft gevolgd maar ook voor de mensen die Genemuiden op hun duimpje denken te kennen, wordt er weer een Triviant-avond georganiseerd. Daarnaast is deze avond ook weer bedoeld voor mensen die voor zichzelf hun kennis eens willen testen zonder daarbij in een team te zitten en voor mensen die gewoon eens gezellig een avondje uit willen.

De Triviant-avond wordt op vrijdag 26 januari 2018 in d’Overtoom in Genemuiden gehouden. Maximaal dertig teams zullen dan vanaf half acht in drie voorronden strijden om een plaats in de Triviant-finale met als uiteindelijke doel de 1e prijs van de avond. Net als vorig jaar zal het trio Fred Eenkhoorn, Ruben Blokzijl en Luuk Drost de avond presenteren en zij zijn zeer benieuwd welk team de opvolger gaat worden van Joroti, het team dat vorig jaar de teams van Europe Verhoek (2e) en de familie Rietman (3e) net voor bleef. Joroti was dan ook de eerste winnaar van de nieuwe mooie Triviant-uil. Fred, Ruben en Luuk hopen dat de oud-deelnemers van vorig jaar hun weg ook op deze avond weer weten te vinden naar d’Overtoom. Ook nieuwe teams van 3 personen kunnen zich voor deze Triviant-avond opgeven. Voor het publiek zijn er wederom drie leuke zaalrondes. De winnaars van deze zaalquizzen zullen een mooie prijs ontvangen.

De opbrengst van deze Triviant-avond is voor het 2e/3e Wereldproject van de gemeente Zwartewaterland. Dit projectjaar betreft het de projecten “Mzuzu” (aanschaf van waterpompen in Malawi) en “Hope4Kids” (kinderen de kans bieden op een betere toekomst). Het zou daarom ook mooi zijn dat elk team wordt gesponsord.

Teams die zich willen opgeven voor deze gezellige Triviant-avond kunnen dit doen voor 8 januari 2018 bij Fred Eenkhoorn: 06-42606415/jacolienfred@hetnet.nl , Ruben Blokzijl: 06-49834739/rubening@px.nl of Luuk Drost: 06-12796376/luuk.drost@ijsselkern.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500