Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoeting bezorgt weer kerstpost

Geplaatst op: 7 december 2017

Ook dit jaar organiseert het comité IJssel/Zwartewater van Stichting Ontmoeting de bezorging van kerstkaarten. De opbrengst is bestemd voor het werk onder dak- en thuislozen. Ontmoeting bezorgt in de week voor kerstkaarten in Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Genemuiden, Mastenbroek, ’s-Heerenbroek en Wilsum. De kaarten zijn van maandag 4 tot en met woensdag 20 december 16.00 uur in te leveren bij onderstaande adressen.

Kaarten met de volgende postcodes worden bezorgd: 8261 t/m 8266, 8267 AA, AB, AC, 8271, 8274, 8275, 8277, 8281, 8293 en 8044 PE/PC. Dus geen andere postcodes ! De bezorgkosten bedragen 50 cent per kaart. De kaarten moeten voorzien zijn van naam, adres (met huisnummer en postcode). De kaarten worden voorzien van een stickerzegel van Stichting Ontmoeting en van 21 tot en met 23 december door vrijwilligers bezorgd.

Kaarten met een postbusnummer kunnen niet worden bezorgd. De kaarten moeten inclusief de bezorgvergoeding gebundeld worden ingeleverd in een envelop of plastic zakje. De volledige opbrengst van de actie komt ten goede aan het werk van Stichting Ontmoeting.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boekhandel De Nijstad, Langestraat 26

Fam. Van Amersfoort, Oostermaat 37

Fam. Beens, Pastinaak 28

Fam. Kolk, Kievit 32

Fam. v.d. Veen, Kabel 61

Fam. Visscher, Prinses Margrietstraat 23

 

De inleveradressen zijn herkenbaar aan een sticker op de brievenbus. Meer informatie over Stichting Ontmoeting: www.ontmoeting.org

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500