Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Belgische rock hoofdact Rockevening

Geplaatst op: 8 december 2017

Op zaterdag 10 maart vindt de 11 editie van de Rock evening plaats.  “Veel festivals, Pinkpop, Werchter, Zwarte Cross, Dauwpop en Lowlands maken rond deze tijd hun eerste headliners bekend. Dan kan de Rock Evening niet achterblijven. Ver voordat je je tentje gaat opzetten bij bovengenoemde festivals kun je in de Overtoom  alvast in de stemming komen”, aldus de organisatie.

Het jaarlijkse muziekfestijn in de Overtoom heeft voor de elfde editie LoudFire naar Genemuiden gehaald. LoudFire is een Belgisch/Nederlandse  band de gespecialiseerd is in de classic rock uit de jaren 80 en 90 . “Na het “geweld” en het succesvolle optreden van Koyle vorig jaar, op de jublleumeditie, keren we terug naar de de roots van de classic rock met LoudFire. Helemaal onbekend zijn de leden van LoudFire niet in Genemuiden. Zanger Stan Verbraak was in de eerste jaren de frontman van The Nightmare.  Bij de eerste edities van de Rock Evening speelde hij met deze band in de Overtoom. Dio, Deep Purple en Whitesnake komen zeker langs.”

Het voorprogramma is inmiddels ook rond. Dit wordt verzorgd door 12×12. Geen onbekenden in de regio. Weliswaar is de band  “gestopt”, maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan.  Incidenteel wil men nog wel eens een “gig” doen.  Zij maken dus ook onderdeel uit van deze 11e editie, en ze hebben er zin in. Wordt misschien nu al een “legendarische” avond.  Meer nieuws over aanvangstijd en kaartverkoop volgt.  Informatie kan men ook vinden op www.rockevening.nl of op de site van de Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500