Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lenn Che Klomp zwemt clubrecord DEK

Geplaatst op: 10 december 2017

Achttien persoonlijke records en een clubrecord van Lenn Che Klomp. Dat was de oogst van DEK tijdens deel twee van het Minioren-Junioren Circuit in de eigen Bestevaer.

Het was een leuke, gevarieerde wedstrijd; bijna alle slagen zaten er in, de afstanden varieerden van 50 tot 400 meter. Dertien zwemmers zorgden voor 18 persoonlijke records en een clubrecord voor Lenn Ché Klomp op de 100 meter schoolslag. De grootste verbetering was voor Myrthe Kroes: zij verbeterde haar tijd op de 100 meter vrije  slag met bijna 10 seconden. Alle zwemmers wisten zich op één of meer afstanden te verbeteren.
De medailles: zeven maal brons (Anouk Bosman (2x), Herniek van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Isa Koobs, Laurens van der Pligt en Naomi van der Sluis), zesmaal zilver (Lennard Beens (2x), Myrthe Bosman, Tim Bosman, Lenn Ché Klomp en Isa Koobs) en tot slot viermaal goud (Myrthe Kroes, Laurens van der Pligt en Naomi van der Sluis (2x)). De volledige uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500