Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselts Fanfare veel in Genemuiden

Geplaatst op: 11 december 2017

De muzikanten van Hasselts Fanfare hebben komende weken een druk programma. De Hakkapel zal haar kerstrepertoire ten gehore brengen bij de kerstpakkettenmarkt in Genemuiden en in het voorprogramma van het kerstconcertje dat het orkest op de laatste repetitie-avond van 2017, woensdag 20 december, in het clubgebouw zal geven.  Daarnaast verlenen de dames met ‘steunzolen’ medewerking aan de radiomarathon voor Stichting Hartekind.

Als afsluiting van het jaar geven de blazers van Hasselts Fanfare weer een optreden in bejaarden-/verzorgingshuis ‘De Hazelaar’, dit jaar is dat op maandag 18 december. Daarnaast wordt de volkskerstzang in de Hervormde Kerk Genemuiden begeleid op zaterdag 23 december en zal de bevolking van Genemuiden op eerste kerstdag wederom gewekt worden met bekende kerstliederen door blazers van de fanfare.

Meteen na de jaarwisseling starten de muzikanten van het orkest met een studiedag op zaterdag de 6e januari. In blokken wordt per sectie door de dag heen gerepeteerd om aan het eind van de middag het ingestudeerde werk uit te voeren. Aansluitend is er de nieuwjaarsreceptie.

Op zaterdag 20 januari geeft het orkest het nieuwjaarsconcert. Dit concert onder leiding van de nieuwe dirigent Harry van Bruggen zal een concert met een Iers tintje worden. Speciale medewerking aan deze avond wordt verleend door de welbekende tweemansformatie ‘Fin ‘m Cool’.

Vervolgens zal als klap op de vuurpijl de drumband een benefietavond verzorgen voor een goed doel. De dames en heren slagwerkers haken hierbij aan bij de radiomarathon en willen graag hun steentje bijdragen voor de Stichting Hartekind. De opbrengst van de avond zal dan ook ten goede komen aan deze stichting die zich inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Zaterdagavond 27 januari belooft een gezellige avond te worden met naast de slagwerkers live-muziek van regionale artiesten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500