Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA gaat voor zes zetels

Geplaatst op: 12 december 2017

Een groene brigade keek afgelopen zaterdag naar de streekderby Sportclub Genemuiden tegen VV Staphorst. Voor de CDA-afdelingen in Zwartewaterland en Staphorst vormde het duel namelijk de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Samen sponsorden ze de wedstrijdbal.

Beide CDA-afdelingen zagen dat de ploegen na een aantrekkelijke wedstrijd de punten deelden. Lijsttrekker Margreet Bosma zag in de uitslag een mooi symbool. “De uitslag was 3-3: alle doelpunten bij elkaar opgeteld is het aantal zetels waarvoor we gaan tijdens de komende verkiezingen”, aldus de inwoonster van Zwartsluis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500