Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rode neuzen bij Winterfair Refilwe

Geplaatst op: 15 december 2017

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Onder het genot van kerstmuziek was er vrijdag de traditionele winterfair, georganiseerd door Refilwe, aan de Dissel. Heerlijke etenswaren en veel kerstdecoratie maakten het samen met de gezellige lampjes een sfeervol geheel. Vanavond zal onder andere Living Water optreden.

Ook voor de kinderen was er volop plezier: Er kon geknutseld worden waar gretig gebruik van werd gemaakt. De opbrengst van de fair gaat naar Zuid Afrika, waar met het geld honderden kinderen en volwassenen worden bereikt met zorg, onderwijs én evangelie.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500