Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Majoor Muller bij Hart voor Genemuiden

Geplaatst op: 16 december 2017

Komende zondag zal majoor Albert Muller spreken in de samenkomst van Hart voor Genemuiden. Het thema is: ‘Niet de wet maar de genade’ naar aanleiding van Johannes 1:14-18. Veel mensen denken dat geloven in God betekend zich in eigen kracht netjes aan regels houden, maar is dit inderdaad wel wat de Bijbel zegt? In Johannes 1:17 lezen we het volgende: “Want de wet is door Mozes gegeven, de genade en de waarheid zijn er door Jezus Christus gekomen”. Jezus maakte het mogelijk om op een andere wijze te leven naar de wil van God, namelijk door de wedergeboorte. Belangstellenden zijn van harte welkom a.s. zondag in ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Tijdstip 17.00 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500