Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Manna ligt op de deurmat

Geplaatst op: 16 december 2017

Vanaf vandaag wordt de Manna huis-aan-huis in Genemuiden verspreidt. De Manna is een uitgave namens  de evangelisatiecommissies van diverse kerken.

Het thema voor deze Manna is: ‘(G)een Plaats’. Dit thema verwijst naar de komst van de Heere Jezus naar deze aarde. Voor Hem was er geen plaats. Niet in een herberg of fatsoenlijk huis. Voor de geboorte van de Zaligmaker van de wereld werd een stal en een krib gekozen tot kraamkamer.
In deze Manna komen mensen aan het woord die vertellen over hun plaats in de maatschappij, zowel in als buiten Genemuiden. De predikanten leveren weer hun bijdrage met mooie columns rondom het thema ‘G’een plaats. Ook de predikantsvrouwen komen dit jaar aan woord. Mooie artikelen, foto’s van plaatselijke fotografen en een overzicht van de kerkdiensten en vieringen rondom kerst en nieuwjaar maken deze Manna weer compleet.
De redactie van Manna wenst u gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2018 toe.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500