Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actie voor Voedselbank weer groot succes

Geplaatst op: 18 december 2017

De eindscore van de onlangs gehouden inzamelingsactie voor de Voedselbank Zwartewaterland in samenwerking met de provinciale actie “Samen voor de Voedselbank” van RTV-Oost, heeft in totaal 215 kratten met houdbare producten opgeleverd. Daar bovenop ontving de Voedselbank nog € 1100,- aan giften. Ook de actie voor boodschappenpakketten bij de BONI in Hasselt was zeer succesvol.

Inwoners konden losse zegels, volle- of gedeeltelijk volle spaarkaarten inleveren bij diverse kerken of in de doos van de voedselbank bij de BONI. In totaal bracht dit maar liefst 80 boodschappenpakketten op. De organisatie wil alle gulle gevers nogmaals hartelijk danken voor hun spontane bijdrage die deze acties tot een groot succes maakten. Momenteel loopt er de actie voor boodschappenpakketten bij de EMTÉ in Hasselt. Deze actie eindigt op 6 januari 2018 en volle kaarten kunnen verzilverd worden tot en met 20 januari 2018. Wilt u losse zegels, volle- en of gedeeltelijk volle spaarkaarten doneren voor de Voedselbank, dan kan dit door die in te leveren, tot en met zondag 14 januari 2018, bij de Herv. Gem. de Baak, de Ichthuskerk en de Ontmoetingskerk en tot en met 19 januari 2018 kunt u deze ook nog afgeven op de volgende adressen: fam. van Hasselt, van Dedemlaan 16, fam. Bergman, de Schraa 10, fam. Verboom, Gareel 33 en fam. Slurink, Heerengracht 25. Verder is er vanaf 1 december nog de actie van de Douwe Egberts waardepunten. Tot en met eind december 2017 kunt u de waardepunten voor de Voedselbank Zwartewaterland inleveren in de speciaal hiervoor bestemde dozen bij de Boni en de Albert Heijn in Genemuiden, de Boni en de Emté in Hasselt en bij de Coöp in Zwartsluis

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500