Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden massaal op laatste ‘spreekuur’ dokter Bultje

Geplaatst op: 19 december 2017

Foto's Pieter Polman

Dat het echtpaar Bultje de afgelopen jaren indruk heeft gemaakt in Genemuiden, bleek wel uit de afscheidsreceptie van dinsdagavond. Genemuiden liep uit voor het laatste ‘spreekuur’ van de huisarts en zijn vrouw. Tussen 19.00 en 21.00 uur was het onophoudelijk handjes schudden voor het echtpaar. Voor iedere bezoeker had de dokter een praatje of een laatste advies.

Voor de tijd nuttigde het stel met goede vrienden, collega’s en genodigden de maaltijd. Ver voor de start van de receptie stonden er al mensen voor de deur. ’s Middags bezocht Bultje zelf patiënten die niet in staat waren om op de receptie aanwezig te zijn. Daarvoor nam hij een presentje mee.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500