Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

N6-2 van Ruutvoorn pakt de titel

Geplaatst op: 19 december 2017

Tekst en foto's Gerrit Slurink

Het N6-2 miniteam (11 en 12 jaar) van Ruutvoorn pakte zaterdag het kampioenschap na twee zeer spannende wedstrijden. Voor het behalen van het kampioenschap moest men nog twee punten halen. En dat moest gebeuren tegen SVI en Bas Autowas in Het Anker in Westenholte.

De 1ste set werd ruim gewonnen en er leek geen vuiltje aan de lucht. Wellicht vanwege de spanning ging de 2e set kansloos verloren. Door dit resultaat moest men tegen de nummer twee op de ranglijst, thuisclub Bas Autowas, in ieder geval één punt pakken. Dit leek een groot probleem gezien de zware nederlaag in de 1ste set. Of het aan de aanmoedigingen van het publiek lag of de tactische aanwijzingen van trainster Daniëlle Hilboezen is niet duidelijk, maar de tweede set liet een herboren Ruutvoorn zien. Bas Autowas keek al snel tegen een grote achterstand aan en verloor deze set dan ook dik.

En daarmee was een mooi kampioenschap voor dit Ruutvoorn-team binnen. In dit team spelen vier spelers uit Hasselt en één uit Genemuiden. Aangezien men in Hasselt geen jeugdteam op de been kan brengen werkt men samen met Ruutvoorn uit Genemuiden. De trainingen zijn wel in Hasselt.

Op de kampioensfoto staan naast trainster Daniëlle Hilboezen, Ella Selcraig, Pien Slurink en Lynn Boerhof met daarvoor Jeroen Bruintjes en Chiel Breman.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500