Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA op bezoek bij Gedie

Geplaatst op: 21 december 2017

CDA Zwartewaterland bezocht Gedie. Manager Klaas van Olst gaf de CDA’ers uitleg over het ontstaan van het bedrijf, de werknemers  en de werkzaamheden. Er wordt volop samengewerkt met andere bedrijven in Genemuiden zoals bijvoorbeeld Hamat. Bij Gedie vinden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan. Met Van Olst werd gesproken over de veranderingen in de “Wajong” en de bureaucratie bij het UWV. Na een rondleiding door het bedrijf  heeft het CDA met oprichter Reind Breman  gesproken over de eventueel nieuw aan te leggen rondweg die de Tagweg moet ontlasten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500