Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sparen voor een Braintrainer gaat een stuk sneller

Geplaatst op: 21 december 2017

Mooi nieuws voor Team Welzijn en de ouderen van De Meente. Het Ouderenfonds helpt sparen voor een zogenoemde braintrainer, een soort ‘playstation’ voor ouderen. “Wij sparen er al enige tijd voor, maar dat gaat niet zo hard. Het Ouderenfonds verdubbelt nu elke euro die we binnen halen, tot een maximum van tweeduizend euro”, vertelt Mariëlle Prins van Team Welzijn. Met haar collega’s nam ze daarvoor donderdag een cheque in ontvangst.

Op de braintrainer kunnen bewoners spelletjes en andere activiteiten doen die het geheugen trainen. Met verschillende acties probeert het team het kostbare apparaat mogelijk te maken. Zo gaat de opbrengst van de markten in De Meente naar dit doel en ook toekomstige activiteiten zoals een pannenkoekenrestaurant en een sponsorwandeling. Team Welzijn hoopt dan dat komend jaar aanschaf mogelijk is.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500