Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Juiste Weg wil nog steeds de juiste weg

Geplaatst op: 23 december 2017

Initiatiefgroep De Juiste Weg, die zich inzet voor een verkeersoplossing rond de nieuwste wijken van Genemuiden, wil misverstanden wegnemen en duidelijk maken waarvoor de groep staat.  “Het idee wat destijds in opdracht van Reind Breman is uitgewerkt door deskundigen, een stukje rondweg, is altijd het doel geweest en gebleven”, zeggen de wijkbewoners.

“Het rijgemak voor het verkeer, vergelijkbaar met de randweg, in combinatie met een auto luwe wijk, kent alleen maar winnaars. Resultaat voor bewoner: De jongste woonwijk van genemuiden (Tag-west) word volstrekt autoluw. Resultaat voor verkeer: niet meer dwars door een woonwijk, maar via een rondweg met meer comfort en op hogere snelheid (zonder obstructies).

De illustratie bij dit artikel maakt duidelijk wat voor de initiatiegroep de oplossing is. “Met een kostenplaatje van tussen de 700.000,- en 900.00,- is dit verreweg de meest interessante optie voor de bewoners van de Greente, Tag-west en AL het verkeer (niet alleen vrachtverkeer)”, luidt hun conclusie.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

4 thoughts on “De Juiste Weg wil nog steeds de juiste weg

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500